Rajin Main Mahjong Ini Rahasia Keuntungan Besar Ketika Simbol Ajaib Muncul Rahasia Pola Stabil Mahjong Wins Momen Emas Scatter Hitam

لوازم جانبی سمعک ریساند

انواع لوازم جانبی سمعک ریساند

لوازم جانبی سمعک ریساند براساس نوع نیاز کاربر انتخاب می شود. نحوه اتصال لوازم جانبی ریساند بسیار راحت است. استفاده از تکنولوژی وایرلس ۲٫۴ گیگاهرتز مزایایی را برای کاربران فراهم کرده است. کاربرانی که از لوازم جانبی ریساند استفاده کرده اند، از تجربیات مثبت خود می گویند. مصرف باتری در لوازم جانبی سمعک ریساند بدلیل برخورداری از جدیدترین تکنولوژی وایرلس کمتر شده است. همچنین تداخل امواج وایرلس با دیگر امواج موجود در محیط بسیار کمتر شده است.

ریموت کنترل سمعک ریساند (Remote Control 2)

ریموت کنترل سمعک دستگاهی است که برای کنترل و تغییر دادن ولوم و برنامه شنیداری به کار می رود. ریموت کنترل ریساند دارای یک صفحه مانیتور رنگی می باشد. میزان ولوم سمعک ها ، شارژ باتری و برنامه شنیداری بر روی مانیتور ریموت کنترل نمایش داده می شود. دکمه های ریموت شامل دکمه کم و زیاد صدا، تغییر برنامه ، بی صدا کردن سمعک و اتصال به سیستم وایرلس می باشد. ریموت کنترل راحتی استفاده از سمعک را افزایش می دهد. نام برنامه های شنیداری محیط های مختلف را می توان در حالت فارسی قرار داده تا کاربران راحت تر از آن استفاده کنند.

نحوه اتصال و تنظیم ریموت کنترل سمعک ریساند

ریموت کنترل ریساند بسادگی و در کمتر از ۲۰ ثانیه قابل تنظیم است. تنها با فشار دادن دکمه اتصال وایرلس چراغ چشمک زن نارنجی رنگ روی بدنه ریموت فعال می شود. پس از فشار دادن دکمه اتصال و جستجو حداکثر تا ۲۰ ثانیه فرصت برای باز و بسته کردن درب باتری سمعک وجود دارد. با باز و بست درب باتری سمعک اتصال انجام می شود. در ویدیو زیر می توانید نحوه اتصال و تنظیم ریموت سمعک ریساند را مشاهده کنید.

نحوه استفاده از ریموت کنترل سمعک ریساند

پس از اتصال ریموت کنترل به سمعک ریساند امکان استفاده از آن وجود دارد. ریموت کنترل ریساند قابل شارژ می باشد. تنها پس از روشن کردن ریموت کنترل می توان تغییرات لازم را با استفاده از دکمه های آن اعمال کرد. ریموت کنترل دارای دکمه ولوم و برنامه می باشد. هرکدام از این خصوصیات سمعک را می توان بصورت مجزا برای هر گوش اعمال کرد. در ویدیو زیر نحوه استفاده از ریموت کنترل ریساند قرار گرفته است.

اتصال سمعک ریساند به موبایل آیفون

رابط موبایل و سمعک ریساند (Phone Clip +)

فون کلیپ دستگاهی است که با استفاده از سیستم بلوتوث ارتباط سمعک و موبایل را برقرار می کند. با اتصال فون کلیپ به موبایل و سمعک کاربر، انتقال صدای مکالمات تلفنی و موسیقی موبایل بصورت وایرلس به سمعک انجام می شود. فون کلیپ علاوه بر این سیستم نقش ریموت کنترل را نیز برای کاربر ایفا می کند. پس از اتصال دستگاه فون کلیپ به موبایل های هوشمند اندروید و ios می توان از اپلیکیشن Resound Control نیز استفاده کرد. این برنامه نقش ریموت کنترل را ایفا می کند و دارای قابلیت های تغییر ولوم کنترل و برنامه سمعک است.

نحوه اتصال فون کلیپ به موبایل و سمعک ریساند

فون کلیپ دارای دو دکمه مخصوص اتصال وایرلس است. یکی از دکمه ها آبی رنگ بوده و مخصوص اتصال بلوتوث است. با فشار دادن این دکمه چراغ آبی دستگاه فعال می شود. همزمان با فعال شدن بلوتوث این دستگاه ، در قسمت اسکن بلوتوث موبایل (در قسمت تنظیمات) جستجو برای یافتن دستگاه فون کلیپ انجام می شود. با مشاهده دستگاه Hearing aid phone و انتخاب آن در موبایل اتصال بلوتوث انجام می شود.

مرحله بعدی تنظیم فون کلیپ اتصال به سمعک وایرلس است. اتصال وایرلس دقیقا مشابه با ریموت کنترل است. با فشار دادن دکمه فعالسازی وایرلس موجود در فون کلیپ ، جستجوی وایرلس آغاز شده و چراغ نارنجی رنگ روی بدنه دستگاه در حالت چشمک زن قرار خواهد گرفت. تا ۲۰ ثانیه بعد از فعالسازی این سیستم فرصت باقی است تا درب باتری سمعک ها باز و بسته شود. پس از باز و بسته شدن درب باتری اتصال کامل می شود. معمولا هنگام کامل شدن اتصال ، چراغ نارنجی از حالت چشمک زن خارج شده و برای چند ثانیه بصورت ثابت روشن می ماند.

ویدیو زیر مراحل فعالسازی و تنظیم رابط موبایل و سمعک ریساند آورده شده است.

نحوه استفاده از دستگاه فون کلیپ سمعک ریساند

پس از اتصال فون کلیپ به موبایل و سمعک امکان استفاده از آن فراهم می شود. برای اینکه صدای موبایل بصورت مستقیم در سمعک ها شنیده شود لازم است تا بلوتوث موبایل روشن باشد. برروی دستگاه فون کلیپ چند دکمه وجود دارد که شامل دکمه تغییر ولوم ، برنامه و پاسخگویی به تلفن می باشد. هنگام تماس ورودی به موبایل تنها با فشار دادن دکمه پاسخ روی فون کلیپ می توان صدا را بصورت مستقیم در سمعک ها شنید.

در مواردی که کاربر از موبایل استفاده نمی کند، دستگاه رابط نقش ریموت کنترل را ایفا می کند. بهنگام استفاده از موبایل لازم است تا فاصله دستگاه رابط با تلفن همراه کم باشد تا انتقال بلوتوث راحت تر انجام شود. ویدیو زیر شامل نحوه استفاده از رابط موبایل و سمعک است.

دستگاه رابط تلویزیون و سمعک ریساند (TV Streamer)

دستگاه TV Streamer اتصال بین تلویزیون و سمعک ریساند را برقرار می کند. این دستگاه با استفاده از کابل های مختلف به انواع تلویزیون متصل می شود. صدای تلویزیون بصورت وایرلس توسط دستگاه به سمعک های کاربر منتقل می شود. برروی دستگاه استریمر تلویزیون دکمه ولوم کنترل وجود دارد که با استفاده از آن می توان صدای دریافتی از تلویزیون را کم یا زیاد کرد.

نحوه تنظیم و اتصال دستگاه TV Streamer و سمعک ریساند

دستگاه استریمر تلویزیون دارای دکمه اتصال وایرلس می باشد. با فشار دادن دکمه وایرلس ، چراغ چشمک زن روی بدنه آن در حالت چشمک زن قرار می گیرد. به مدت حداکثر ۲۰ ثانیه درب باتری سمعک ها را باید باز و بسته نمود. پس از بسته شدن درب باتری اتصال برقرار می شود. کابل های موجود در پکیج دستگاه استریمر تلویزیون دارای انواع مختلفی است.

بهترین راه برای اتصال این دستگاه به تلویزیون استفاده از کابل های رنگی است. این کابل ها باید به قسمت خروجی تلویزیون متصل شود. اگر از این روش اتصال استفاده شود صدای تلویزیون هم از طریق بلندگوهای تلویزیون پخش خواهد شد و هم بصورت وایرلس انتقال می یابد. اما درصورتی که اتصال از طریق کابل مینی جک (AUX) صورت گیرد، صدای تلویزیون در حالت عادی قطع شده و فقط کاربر سمعک از طریق سیستم وایرلس آن را می شنود. نحوه تنظیم رابط تلویزیون و سمعک ریساند در این ویدیو قرار گرفته است.

نحوه استفاده از دستگاه TV Streamer

با اتصال دستگاه TV Streamer به سمعک امکان انتقال صدا وجود دارد. برای فعال شدن برنامه تلویزیون در سمعک لازم است که دکمه برنامه روی بدنه سمعک را به مدت ۳ ثانیه نگه دارید. آلارم اتصال وایرلس به دستگاه استریمر تلویزیون پخش می شود. همچنین برای خارج شدن از برنامه تلویزیون کافی است یک بار دکمه برنامه سمعک را فشار دهید.

ادیولوژیست باید نحوه استفاده از این دستگاه را به کاربران آموزش دهد. برروی بدنه دستگاه TV Streamer دکمه ولوم وجود دارد. با تغییر دادن این دکمه صدای تلویزیون تنها برای کاربر دارای سمعک کم یا زیاد می شود. امکان استفاده از دستگاه TV Streamer ریساند با سایر دستگاه های صوتی مانند کامپیوتر فراهم می شود. در این ویدیو می توانید نحوه استفاده از رابط تلویزیون و سمعک ریساند را مشاهده کنید.

میکروفون های وایرلس سمعک ریساند (MultiMIC و MicroMIC)

میکروفون های وایرلس سمعک ریساند نقش زیادی در افزایش نسبت سیگنال به نویز ایفا می کنند. این دستگاه ها جایگزین مناسبی برای سیستم های FM هستند و علاوه بر هزینه مناسب تر استفاده راحت تری دارند. کاربرد دستگاه های میکروفون وایرلس انتقال صدای گوینده مانند معلم یا فرد در حال سخنرانی به سمعک های کاربر می باشد.

همچنین با استفاده از دستگاه مولتی میکروفون ریساند درک گفتار در جلسات و کنفرانس ها افزایش می یابد. کاربر سمعک تا فاصله ۲۵ متر از گوینده می تواند صدای او را بصورت وایرلس در سمعک بشنود.

نحوه اتصال میکروفون های وایرلس و سمعک ریساند

برای اتصال مولتی میکروفون و میکرو میکروفون به سمعک ریساند ابتدا باید این دستگاه های وایرلس را روشن نمود. با فشار دادن دکمه وایرلس موجود در قسمت پشتی میکروفون ها چراغ روی دستگاه در حالت چشمک زن قرار می گیرد. همزمان با این کار ۲۰ ثانیه فرصت باقی است تا درب باتری سمعک ها را باز و بسته کرد.

پس از بسته شدن درب باتری چراغ به حالت ثابت درآمده و اتصال برقرار می شود. این کار تنها یک بار و در کلینیک شنوایی شناسی انجام می شود. در این ویدیو نحوه تنظیم و فعالسازی میکروفون وایرلس سمعک ریساند قرار گرفته است.

نحوه استفاده از میکروفون های وایرلس سمعک ریساند

میکروفون های وایرلس ریساند صدای گوینده را بطور مستقیم به سمعکهای کاربر منتقل می کند. پس از اتصال این دستگاه با سمعک کافی است برای فعال شدن انتقال صدا ، دکمه تغییر برنامه روی سمعک را به مدت ۳ ثانیه ثابت نگه داشت. همچنین برای غیرفعال کردن این سیستم لازم است که دکمه تغییر برنامه سمعک را تنها یکبار فشار داد.

بر روی دستگاه های وایرلس ولوم کم و زیاد وجود دارد که با استفاده از آن می توان صدای گوینده را کم یا زیاد کرد. ویدیو زیر شامل نحوه استفاده از میکروفون وایرلس سمعک ریساند است.

در صورتی که در مورد نحوه اتصال و یا استفاده از دستگاه های وایرلس ریساند سوال یا مشکلی دارید با بخش علمی شرکت تاراطب مهر تماس حاصل کرده و یا به کلینیک های شنوایی شناسی نمایندگی مراجعه فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *