سمعک داخل گوشی؛ قیمت، انواع مدل ها و امکانات

سمعک داخل گوشی

اگر به دنبال سمعکی هستند که از دید دیگران مخفی بماند؛ ما به شما سمعک هایی داخل گوشی را پیشنهاد می دهیم؛ این سمعک ها با قرار گرفتن در داخل کانال گوش، کاملا از دید دیگران پنهان مانده و ظاهر بسیار کوچکی دارد.  شما را به خواندن این مقاله دعوت می نمایم تا با انواع مدل ها، مزایا و معایب و ویژگی های سمعک های داخل گوشی بیشتر آشنا شوید.

سمعک داخل گوشی چیست؟

سمعک داخل گوشی یکی از انواع محصولات شنوایی هستند که در داخل کانال گوش قرار می گیرند؛ این سمعک ها همانند ایرپد و هنذفری های نسل جدید، بسیار کوچک می باشند و  کاملا در داخل گوش قرار می گیرند.

از انواع محصولات داخل گوش می توان به سمعک نامرئی، داخل گوشی  CIC، سمعک داخل گوشی  IIC، داخل گوشی فول شل و مدل های داخل گوشی کانال ITC اشاره کرد. هر کدام از این مدل ها دارای ویژگی ها و انواع خاصی هستند که در ادامه به تفصیل هر یک می پردازیم.

سمعک داخل گوشی برای افرادی مناسب است که از چنین ویژگی هایی برخوردار باشند:

  1. افرادی که ظاهر سمعک برایشان مهم است( برای خیلی از افراد ظاهر سمعک حائز اهمیت است و چندان برای آن ها خوشایند نیست که مشخص باشد. به همین خاطر ترجیح می دهند تا از سمعک داخل گوشی استفاده کنند)
  2. افرادی که کانال گوش بازتری دارند، بهتر میتوانند از این مدل استفاده کنند.
  3. مناسب برای کم شنوایی متوسط و شدید

لازم به ذکر است که کودکان به دلیل داشتن مجرای کوچک گوش نمی توانند از داخل گوشی استفاده کنند؛ زیرا کودکان در سنین رشد بوده و تغییر سایز مجرای گوش، شما را مستلزم می کند تا پوسته سمعک را تعویض کنید. که این مسئله هزینه های زیادی را در پی خواهد داشت.

از مهم ترین ویژگی سمعک داخل گوشی می توان به چنین مواردی اشاره کرد:

  1. افت شنوایی ملایم را می تواند تا حد شدید پوشش دهد.
  2. ظاهری ظریف داشته و کم تر از سایر سمعک ها در معرض دید می باشد.
  3. طول عمر باتری یک سمعک معمولی بین ۳ تا ۵ روز است. البته این مدت زمان به قدرت سمعک نیز بستگی دارد.
  4. سمعک نامریی در داخل مجرای گوش قرار گرفته و کم تر کسی از وجود آن در داخل گوش شما مطلع خواهد شد.
  5. در واقع سمعک داخل گوشی به عنوان سمعک های هوشمند و یا سمعک های آنالوگ نیز شناخته می شوند.
  6. استفاده از سمعک های داخل گوشی بسیار راحت است و به سادگی وارد مجرای گوش شده و از آن خارج می شوند.
  7. کنترلی روی سمعک ها تعبیه شده است و به راحتی قابل استفاده است.
  8. نویز باد بر این نوع از سمعک ها اثر کمتری می گذارد.

ارتباط با ما

آدرس ما:

تهران میدان هفت تیر، ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی،کوچه یکم،پلاک۱۷ واحد۵

شماره های تماس:

۰۲۱-۸۸۸۳۴۱۸۱

۰۲۱-۸۸۸۴۵۷۹۷

۰۲۱-۸۸۸۶۱۱۵۲

۰۲۱-۸۸۳۰۷۹۴۴

ساخت سمعک

انواع سمعک  داخل گوشی

سمعک های داخل گوشی را براساس ظاهر و موقعیت قراگیری آن در گوش به انواع مختلفی تقسیم می کنند که از مهم ترین آن ها می توان به:

سمعک داخل گوشی مدل IIC

کوچک‌ترین سمعک های داخل گوشی سمعک های مدل IIC هستند که کاملاً داخل کانال گوش قرار می گیرند و تقریباً غیرقابل رؤیت هستند. این سمعک ها نیز همانند سمعک های داخل گوشی مدل CIC باتری سایز ده مناسب آن‌ها است. این مدل سمعک به دلیل اینکه کاملاً داخل کانال گوش قرار می گیرد نیازمند مراقبت بیشتری هستند.

سمعک CIC( کاملا داخل کانال)

این نوع سمعک در عمق کانال گوش قرار می گیرد و بنابراین از سایر انواع سمعک ها کمتر دیده می شود و کوچکتر هستند. گاهی در تبلیغات تجاری به این نوع، سمعک  نامرئی نیز گفته می شود . کل اجزای این مدل داخل پوسته و در داخل کانال گوش قرار می گیرد .

محدوده پوشش کم شنوایی این نوع سمعک ها از محدوده ملایم تا شدید می باشد . این مدل از سمعک ها یک دسته یا سیم دارند که برای خروج سمعک از گوش استفاده می شود . این سمعکها برای افرادی که دیده نشدن سمعک برایشان اولویت زیادی دارد بسیار مناسب هستند.

سایز این سمعک ها کوچک‌تر از مدل ITE است و باتری سایز ده مناسب این سمعک ها است. سمعک های CIC متداول‌ترین سمعک های تجویزی در کلینیک‌های شنوایی است.

سمعک ITC ( داخل کانال )

این نوع از سمعک ها درون پوسته ای ساخته می شوند که از ابتدای کانال گوش شروع می شود و تا انتهای آن ادامه می یابد . این مدل از سمعک ها محدوده کم شنوایی ملایم تا شدید را پوشش می دهند .

سمعک ITE ( داخل صدفه )

این مدل سمعک داخل گوشی از تمام مدل‌های داخل گوشی بزرگ‌تر بوده و تمام فضای داخل لاله‌ی گوش را پر می کند. از نظر محدوده پوشش کم شنوایی برای کم شنوایی های ملایم تا شدید قابل استفاده می باشد . این سمعک ها از نظر سایز از دو مدل قبل بزرگتر می باشند و به علت محدودیت فضای مجرای گوش بیمار و یا محدودیت قدرت سمعک از این مدل استفاده می شود .

این مدل دارای امکانات بیشتری از قبیل دکمه تغییر برنامه و ولوم کنترل هستند . بر این اساس چون سایز آن‌ها بزرگ‌تر است، قدرت این سمعک ها نیز بیشتر است. یکی از نقاط ضعف این سمعک ها اندازه بزرگ آن بوده به طوریکه از بیرون قابل رؤیت است.

سمعک داخل گوشی ITE

in-the-ear-hearing-aids-ite

سمعک داخل گوشی CIC

samake-namari-homevisit-8341

سمعک داخل گوشی IIC

Types-of-Hearing-Aids-cic

قوی ترین سمعک داخل گوشی

از بهترین و با کیفیت ترین سمعک های داخل گوشی جهان می توان به چنین اشاره کرد:

سمعک های داخل گوشی ریساند

کمپانی سمعک ریساند یکی از بزرگترین برندهای سمعک است که شامل قسمت بزرگی از مجموعه کمپانی بزرگ GN می باشد که از سال ۱۹۴۳ فعالیت خود را در زمینه تولید سمعک های با کیفیت شروع کرده است. این کمپانی یکی از قدرتمند ترین سازنده های سمعک است و ۸۰ نمایندگی رسمی در نقاط مختلف دنیا دارد. معرفی تکنولوژی های جدید و کارامد از هدفهای مهم کمپانی ریساند می باشد.

این کمپانی در زمینه ارائه سمعک های داخل گوشی نیز سرآمد بوده و سالانه تعداد بالایی سمعک های داخل گوشی به بازار ارائه می دهد.

سمعک insio  زیمنس با تکنولوژی binax

این مدل سمعک های هوشمند زیمنس به صورت داخل گوشی ساخته می شوند و از نظر ظاهری به قدری کوچک می باشند که بعد از قرار گرفتن در گوش، کاملا مخفی می مانند.

این سمعک ها جزو اولین سمعک های داخل گوشی هستند که شنوایی جهت دار پیشرفته (Directionality) را نیز فراهم می کند.

سمعک زیمنس آلمان مدل جدید Insio با بهره گیری از نسل جدید تکنولوژی به نام Best Sound Technology بهترین عملکرد را در محیط های که بیشتر افراد با مشکل شنوایی، دچار اختلال درک و گفتار می شوند ایجاد می کند.

از مهم ترین امکانات و ویژگی های این نوع سمعک می توان به چنین مواردی اشاره نمود:

کوچکترین سمعک دنیا، نامرئی واقعی

کوچکترین طراحی بهترین عملکرد

فراهم آوردن شنوایی دو گوشی binaural hearing

تنظیم و تقویت کاملا اتوماتیک با توجه به محیط

درک گفتار آسانتر و رساتر با توجه به میکروفون جهت دار

بهترین شنوایی حتی در نویز باد با استفاده از ewindscreen

برنامه کنترل وزوز برای افرادی که از وزوز رنج می برند

تنظیم سمعک زیمنس با استفاده از گوشی موبایل touch control app

قابلیت اتصال بی سیم برای دریافت صدای بدون نویز

حداقل مصرف باتری با توجه به تکنولوژی پیشرفته

دارای Telecare 2 برای تنظیم از راه دور

سمعک داخل گوشی Starkey Evolv AI

سمعک داخل گوشی Starkey Evolv AI در واقع آبدیتی از مدل معروف و پرطرفدار استارکی یعنی Livio Edge AI است که جزو مدل های داخل گوشی قابل شارژ هستند.

همان طور که اشاره شد سمعک‌های استارکی مدل  Evolv شارژی هستند و عمر باتری آن‌ها ۲۴ ساعت است.

از ویژگی هایی که باعث می شود سمعک استارکی در لیست بهترین سمعک های داخل گوشی قرار بگیرد، امکان انتقال صدای دو طرفه از سمعک به تلفن و بلعکس است و به این ترتیب نیاری نیست حین مکالمه تلفن را روی گوش قرار دهید.

قدرت وایرلس و اتصال مستقیم به موبایل باعث می شود تا این سمعک به طور مستقیم مکالمات تلفنی را در گوش فرد و با تقویت مدنظر پخش کند که سایر سمعک های داخل گوشی تا کنون قادر به انجام چنین کاری نبوده اند.

این سمعک همینطور از ویژگی modewhich استفاده می کند که با کمک هوش مصنوعی آنالیز اصوات گفتاری و نویز را در محیط های شلوغ بیشتر کرده و باعث افزایش نسبت سیگنال به نویز می شود

سایر ویژگی سمعک استارکی:

  • قابل شارژ بودن و ۲۴ ساعت فعالیت تنها با یک شارژ
  • دارای حالت درمان وزوز گوش
  • زیبا و کوچک
  • وایرلس
  • سمعک ضد آب
  • ضد جرم گوش
  • توانایی گوش دادن به موزیک موبایل از طریق سمعک به صورت مستقیم

تنظیم سمعک داخل گوشی

روش های مختلف جهت تنظیم سمعک داخل گوشی وجود دارد که از مهم ترین آنها می توان:

  1. تنظیم با دکمه های سمعک
  2. تنظیم صدای سمعک با ریموت کنترل
  3. نرم افزار تنظیم صدای سمعک  

 

در صورتی که سمعک داخل گوشی شما از نوع ریساند باشد؛ شما می توانید به راحتی سمعک خود را از راه دور و با اتصال به موبایل های هوشمند تنظیم نماید. از سال ۲۰۱۸ کمپانی جی ان ریساند همکاری خود را به منظور پیشرفت های بیشتر در زمینه سمعک آغاز کرد؛ که نتیجه این همکاری ارائه تکنولوژی به نام asha برای کاربران دارای موبایل های اندرویدی است که از این طریق می توانند به سمعک متصل شوند.

اپلیکیشن Smart 3D سمعک ریساند به کاربران امکان برقراری اتصال یکپارچه را هدیه می دهد. با استفاده از این اپلیکیشن امکان برقراری ارتباط با متخصص و ارزیابی عملکرد سمعک فراهم می شود. امکان تغییر ولوم سمعک ، برنامه شنیداری و زیروبمی سمعک با استفاده از این اپلیکیشن وجود دارد. همچنین موقعیت دقیق سمعک را بر روی نقشه گوگل می توان مشاهده کرد. همچنین بیماران می توانند با استفاده از اپلیکیشن Smart 3D سمعک ریساند تجربه شنیداری خود را کنترل و شخصی سازی کنند.

درباره تاراطب مهر

شرکت تاراطب مهر با بیش از دو دهه سابقه درخشان
نماینده رسمی و انحصاری فروش و خدمات پس از فروش سمعک ریساند دانمارک در ایران میباشد.

مزایا و معایب سمعک داخل گوشی

مزایا:

این سمعک‌ها نسبت به مدل های پشت گوشی کوچک‌تر بوده و برای افرادی که دید و رؤیت سمعک برای آن‌ها مهم است مناسب می‌باشد.

در این سمعک‌ها می‌توان از میکروفون‌های مختلف استفاده کرد و این باعث می‌شود در محیط‌های نویزی صدا را بهتر به گوش کاربر برساند.

به خاطر قرارگیری سمعک در داخل مجرا و نزدیک به پرده گوش، کیفیت صدای آن بالا می‌باشد.

از رسیورهای قوی هم می‌توان استفاده کرد که مناسب برای کم‌شنوایی‌های شدید می‌باشند.

معایب:

به دلیل قرار گرفتن در مجرای گوش، در معرض رطوبت و جرم گوش هستند که باعث خرابی و فرسودگی زودرس این سمعک‌ها می‌شود.

با توجه به نزدیک بودن رسیور و میکروفون در این سمعک‌ها، احتمال سوت زدن سمعک بالاست.

این سمعک‌ها نیاز به تعمیر و سرویس بیشتری دارند.

تاراطب مهر نمایندگی فروش و تجویز انواع سمعک در ایران

جهت خرید انواع سمعک با در ارتباط با شید

نگهداری و مراقبت از سمعک داخل گوشی

سمعک های داخل گوشی و نامرئی به دلیل تماس با تعرق پوست، رطوبت و… نیاز به نظافت و مراقبت بیشتری نسبت به دیگر سمعک ها دارند.

برای تمیز کردن سمعک های داخل گوشی و نامرئی احتیاج به یک برس نظافت مخصوص دارید تا به کمک آن ورودی بلندگو و میکروفن را تمیز کنید. مابقی قسمت ها را می توانید با یک پارچه خشک و نرم تمیز کنید.

با استفاده از برس، هرگونه جرم را بیرون آورده تا داخل آن گیر نکند؛ در انتهاب برس ها یک بخش فنری شکل قرار دارد که با استفاده از آن می توانید برای تمیز کردن جرم استفاده کنید.

درحالی‌که ورودی‌ها به سمت پایین است، به‌آرامی با برس کوچک، سمعک خود را تمیز کنید. نگه داشتن سمعک رو به پایین مانع از گیر افتادن ذرات شل در داخل منافذ می‌­شود.

تعویض مرتب فیلتر سمعک، در سمعک های داخل گوشی بسیار اهمیت دارد.

علاوه بر تمیز بودن سمعک، تمیز بودن گوش ها نیز در سمعک های داخل گوشی از اهمیت بالایی برخوردار است. افرادی که از سمعک داخل گوشی استفاده می کنند باید روزانه جرم های داخل گوش خود را پاکسازی کنند تا مشکلی برای سمعکشان ایجاد نشود.

سوالات رایج در مورد سمعک داخل گوشی

سمعک داخل گوشی، سمعکی است که بطور کامل داخل مجرای گوش قرار می گیرد و از بیرون دیده نمی شود

از انواع محصولات داخل گوش می توان به سمعک نامرئی، داخل گوشی  CIC، سمعک داخل گوشی  IIC، داخل گوشی فول شل و مدل های داخل گوشی کانال ITC اشاره کرد

قیمت محصولات داخل گوشی به کمپانی سازنده، کیفیت ساخت، خدمات پس از فروش و گارانتی، قابلیت وایرلس و تکنولوژی آن بستگی دارد؛ اما به طور کلی قیمت سمعک پشت گوشی بین ۳الی ۱۵میلیون متغیر می باشد.

از مهم ترین دلایلی که شما را ترغیب می کند سمعک داخل گوشی را انتخاب نماید می توان به:

این سمعک‌ها نسبت به مدل های پشت گوشی کوچک‌تر بوده و برای افرادی که دید و رؤیت سمعک برای آن‌ها مهم است مناسب می‌باشد.

در این سمعک‌ها می‌توان از میکروفون‌های مختلف استفاده کرد و این باعث می‌شود در محیط‌های نویزی صدا را بهتر به گوش کاربر برساند.

به خاطر قرارگیری سمعک در داخل مجرا و نزدیک به پرده گوش، کیفیت صدای آن بالا می‌باشد.

از رسیورهای قوی هم می‌توان استفاده کرد که مناسب برای کم‌شنوایی‌های شدید می‌باشند.

به خرج دهید.