همه آنچه که باید در مورد سمعک پشت گوشی بدانید

سمعک پشت گوشی چیست؟

سمعک های پشت گوشی Behind-The-Ear یکی از پرکاربردترین و پرطرفدارترین انواع سمعک ها  هستند که تمامیه قطعات آن شامل پردازشگر و مبدل های صوتی در بدنه اصلی که پشت لاله گوش قرار می گیرد، تعبیه شده است. در این نوع سمعک ها تقویت اصوات در این بدنه انجام شده و به وسیله لوله صوتی یا تیوب و قالبی که درون مجرا قرار می گیرد به گوش منتقل می شود.

جهت آشنایی با کارایی سمعک های پشت گوشی ابتدا باید با اجزای و قطعات تشکیل دهنده آن آشنا شوید؛

سمعک پشت گوشی دارای سه قسمت اصلی است که شامل:

۱-میکروفون

۲- تقویت کننده

۳-بلندگو (رسیور)

سمعک صدا را از میکروفون دریافت می کند، میکروفون امواج صوتی را به سیگنال های الکتریکی تبدیل کرده و آن‌ها را به تقویت‌کننده می‌ فرستد.

تقویت‌کننده قدرت سیگنا‌ل‌ها را افزایش می دهد و سپس آ‌ن ‌ها را از بلندگو به گوش می‌فرستد. همه این اجزا داخل پوسته سمعک پشت گوشی هستند که پشت گوش شما قرار می‌گیرد. صدا از لوله و قالب سمعک یا دام (dome) پلاستیکی به گوش شما منتقل می‌شود.

سمعک های پشت گوشی را بسته به سایز و قدرت پردازشی آن به انواع مختلفی تقسیم می کنند که در ادامه بیشتر در مورد هر توضیح خواهیم داد.

ارتباط با ما

آدرس ما:

تهران میدان هفت تیر، ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی،کوچه یکم،پلاک۱۷ واحد۵

شماره های تماس:

۰۲۱-۸۸۸۳۴۱۸۱

۰۲۱-۸۸۸۴۵۷۹۷

۰۲۱-۸۸۸۶۱۱۵۲

۰۲۱-۸۸۳۰۷۹۴۴


Facebook-f


Twitter


Google-plus-g


Instagram


Dribbble


Youtube

ساخت سمعک

بهترین سمعک پشت گوشی ریساند

برند ریساند چهارمین تولید کننده برتر وسایل کمک شنوایی در جهان است که پیشرفته ترین سمعک و لوازم جانبی را ارائه می کند.

سمعک ریساند مجموعه کاملی از محصولات کمک شنوایی را در گروه های سمعک پشت گوشی و سمعک داخل گوشی تولید نموده است که از بهترین نوع سمعک پشت گوشی می توان به سمعک ENZO2 اشاره کرد. جهت اطلاع دقیق در مورد قیمت سمعک ریساند با همکاران ما در تاراطب مهر در ارتباط باشید.

سمعک ENZO2  یکی از قوی ترین سمعک های پشت گوشی برند ریساند است که برای انواع کم شنوایی های شدید تا عمیق مناسب می باشد.

از مهم ترین امکانات و مزایای این نوع سمعک ها می توان به:

  1. دارای تکنولوژی پردازش سریع و انطباقی با محیط‌های مختلف شنیداری
  2.  ارتباط همزمان دو گوشی موبایل
  3. ارتباط بدون واسطه با آیفون، و با واسط با موبایل‌های اندروید
  4. دارای قفل درب باطری و بدنه قوی و ضدآب و گرد و غبار
  5. دارای فرمول‌های مختلف تنظیمی مختلف به نحوی که برای کودکان هم کاربرد داشته باشد.
  6. این سمعک ها با مصرف باطری کم به موبایل و وسایل جانبی وصل شده و دارای میکروفونهای اتوماتیک پیشرفت برای افزایش درک گفتار است
  7. سیستم‌های پیشرفت ضد صوت و فیدبک و برنامه اتوماتیک تلفن به صورت دو گوشی
  8. دارای تکنولوژی‌های حذف نویز و حذف باد می‌باشد.
  9. این سمعک از پیشرفته‌ترین سمعک‌های شرکت ریساند بوده و دارای قیمت مناسبی می‌باشد.

انواع سمعک پشت گوشی از نظر سایز

سمعک های پشت گوشی از نظر سایز به ۵ نوع مختلف تقسيم می شود. که شامل:

پشت گوشی مینی (Mini BTE):

سمعک پشت گوشی مینی کوچک و ظریف است و برای کم شنوایی ملایم تا شدید  مورد  استفاده قرار می گیرد. این مدل اغلب با لوله‌ باریک تجویز می ‌شود و سایز باتری آن ۳۱۲ (قهوه‌ای رنگ) است.

پشت گوشی استاندارد (Standard BTE):

این مدل سمعک کمی بزرگتر از مدل مینی بوده و معمولا امکانات بهترین ، ازجمله تله‌کویل، کلید تغییر برنامه و ولوم بلندی صدا را در اختیار شما قرار می‌دهند. این مدل سمعک برای کم شنوایی ملایم تا شدید مناسب است. در این نوع سمعکها می توان از لوله‌های استاندارد یا باریک استفاده کرد. باتری این مدل سایز ۱۳ (نارنجی رنگ) است.

سمعک پشت گوشی قوی (Power BTE):

این سمعک برای پوشش کم شنوایی شدید طراحی شده است و دارای اجزایی همچون با کلید تغییر برنامه، ولوم بلندی صدا، تله‌ کویل و معمولا قابلیت استفاده از سیستم‌های اِف‌اِم (FM) ارائه می‌شوند.

این نوع سمعک‌ها به طور معمول با قالب سمعک و لوله‌ استاندارد تجویز می شوند و سایز باتری آن ۱۳ (نارنجی رنگ) است.

پشت گوشی خیلی‌قوی (Superpower BTE):

این سمعک برای کم شنوایی شدید تا عمیق مناسب است. سمعک‌های سوپرپاور نیز در مقایسه با مدل‌های قدیمی‌­ر بسیار کوچکتر شده‌اند. این سمعک‌ها نیز دارای اجزایی همچون کلید تغییر برنامه، ولوم بلندی صدا، تله­‌کویل و قابلیت اتصال به سیستم‌­های اِف‌اِم (FM) مب اشد.

این نوع سمعک‌ها با قالب سمعک و لوله‌­ استاندارد تجویز می‌شوند و سایز باتری آن ۱۳ (نارنجی رنگ) است.

 پشت گوشی فراقوی (Ultra Power BTE):

سمعک پشت گوشی فراقوی (UP BTE)، قوی‌ترین مدل پشت گوشی است و برای کم شنوایی عمیق مناسب است. این سمعک از دیگر مدل‌های پشت گوشی بزرگتر است و با لوله‌های استاندارد و قالب سفارشی تجویز می‌شود. سایز باتری سمعک پشت گوشی فراقوی ۶۷۵ (آبی رنگ) است.

انواع سمعک پشت گوشی


سمعک های پشت گوشی ریساند

بهترین سمعک پشت گوشی

انواع سمعک پشت گوشی از نظر قدرت پردازشی

همانطور که اشاره شد نوع دیگر تقسیم بندی سمعک های پشتی براساس قدرت پردازشی و تکنولوژی بکاررفته در آنهاست:

سمعک پشت گوشی آنالوگ

اولین و قدیمی ترین نمونه این محصولات دارای تکنولوژی آنالوگ است که تنظیمات آنها به وسیله کنترلر هایی که پشت بدنه سمعک تعبیه شده انجام می شود. از جمله دکمه تغییر برنامه و استفاده از تلفن. ابتدایی ترین نوع پردازش و تقویت در این سمعک ها مشاهده می شود که قابلیت تنظیم آن وجود ندارد.

این سمعک ها قابلیت تفکیک اصوات را نداشته و کلیه سیگنال های ورودی را به یک میزان تقویت می کند. با گسترش فناوری و پردازش دیجیتال، مدل های آنالوگ به فراموشی سپرده شده اند.

سمعک پشت گوشی دیجیتال

بر خلاف مدل های آنالوگ، سمعک پشت گوشی دیجیتال به کامپیوتر متصل شده و با کمک نرم افزار های تخصصی بر اساس نیاز های بیمار تنظیم می شوند. به دلیل وجود فناوری دیجیتال، صداهای ورودی از هم تفکیک شده و به هرکدام تقویت جداگانه ای داده می شود.

در محصولات دیجیتال امکاناتی مثل سرکوب کننده سوت سمعک و کاهش نویز زمینه محیطی باعث شفافیت صدا و راحتی کاربر می شود. در مدل های دیجیتال امکان تعبیه دو میکروفون و استفاده از قابلیت جهت داری وجود دارد که باعث افزایش قدرت درک گفتار می شود.

همچنین سیستم وایرلس در سمعک های پشت گوشی دیجیتال باعث اتصال مستقیم دستگاه به منابع شنیداری نظیر تلفن همراه و تلویزیون می شود.

سمعک پشت گوشی هوشمند

اوج قابلیت های استفاده از فناوری دیجیتال را می توان در محصولات هوشمند مشاهده کرد. به دلیل استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی کلیه پردازش های سمعک هوشمند بصورت اتوماتیک و با آنالیز محیطی انجام می شود.

قدرت بیشتر سمعک پشت گوشی هوشمند در کنار سایز کوچک تر از دیگر ویژگی های شگفت انگیز این گروه می باشد. بدلیل استفاده از سیستم وایرلس نسل دوم در تکنولوژی هوشمند، امکان تبادل اطلاعات بین سمعک های دو گوش و شنوایی استریو و دوگوشی فراهم شده است.

سمعک های هوشمند پشت گوشی

اتصال مستقیم سمعک پشت گوشی هوشمند به گوشی های اندروید و آیفون باعث می شود صدای مکالمات تلفنی، موسیقی و مولتی مدیا  به طور مستقیم و با شفافیت بالا به گوش کاربر برسد.

علاوه بر این با نصب اپلیکیشن های مخصوص که توسط کمپانی عرضه شده است امکان تغییرات و تنظیمات توسط کاربر وجود خواهد داشت. وجود تکنولوژی هوشمند در این مدل ها باعث می شود تا کلیه امکانات سمعک به صورت اتوماتیک در اختیار باشد. به دلیل وجود فضای بیشتر، امکانات در مدل های هوشمند پشت گوشی از مدل های داخل گوشی بیشتر است.

قابلیت مکان یابی سمعک که در مدل های جدید وجود دارد باعث سهولت استفاده برای سالمندان شده است.

سمعک پشت گوشی شارژی

سمعک پشت گوشی شارژی امروزه از محبوبیت زیادی برخوردار است و اکثر کاربران تمایل دارند تا سمعک BTE خود را از نوع قابل شارژ تهیه کنند.

بیشتر تولیدات سمعک شارژی شرکت ها برای مدل پشت گوشی رسیور داخل مجرا یا RIC انجام می شود. دلیل آن هم کوچک بودن و ارگونومی مناسب برای شارژر های مختلف است. قیمت شارژر سمعک پشت گوشی به طور جداگانه حساب شده و باید توسط کاربر تهیه شود.

سمعک پشت گوشی قابل شارژ با سه ساعت شارژ به طور میانگین می تواند ۲۴ ساعت انرژی مورد نیاز سمعک را فراهم کند که این عدد در برخی برندها به ۳۶ ساعت می رسد. برخی از مدل ها دارای شارژر همراه هستند و با قرار دادن سمعک در این محفظه در صورت نبود برق هم می توان سمعک را شارژ کرد که بسیار کاربردی است.

از بهترین سمعک های پشت گوشی شارژی می توان به استایلتو زیمنس، مومنت ویدکس، ریساند وان و فوناک بولرو مارول اشاره کرد.

سمعک پشت گوشی ضدآب

سمعک ضدآب پشت گوشی از بهترین ابداعات در دنیای شنوایی است. این مدل ها در قیمت پوسته خود از یک پوشش نانوی آب گریز برخوردار هستند که می تواند از ورود آب به داخل کیس و آسیب به اجزای الکترونیکی سمعک جلوگیری کند.

درجه بندی های خاصی برای درصد ضدآب بودن سمعک های پشت گوشی عنوان می شود که بالاترین آن IP 68 است. باید دقت داشت که ضدآب بودن سمعک صرفا دلیل برای غوطه ور کردن سمعک در آب و بی توجهی به آن نیست.

قبل از خرید سمعک ضدآب باید از درجه محافظت در برابر آب مطلع شد و در مراقبت از سمعک کوشید. سایر قسمت های سمعک پشت گوشی یعنی تیوب و قالب قابل شستشو بوده و می توان هر چند وقت یکبار آن ها را با آب و صابون شستشو داد.

سمعک های پشت گوشی رسیور داخل مجرا در قسمت رسیور یا بلندگو ضدآب نیستند و باید از آن ها در برابر آب و رطوبت محافظت کرد. نکته مهم دیگر درباره سمعک ضدآب BTE این است که در برابر عرق مقاوم نیستند. عرق خاصیت اسیدی و نمکی دارد و می تواند با نفوذ به داخل سمعک باعث خرابی آن شود.

سمعک های هوشمند ریساند

سمعک ریساند قابلیت اتصال مستقیم به موبایل های هوشمند آیفون را در مدل های Linx2 ، Enzo2 ، UP Smart ، Enzo3D و Linx3D را دارد.

با اتصال مستقیم سمعک ریساند به موبایل های هوشمند امکان انتقال صدای مکالمه و موسیقی و استفاده از موبایل به عنوان ریموت کنترل سمعک وجود دارد.

امکان بهره گیری از اپلیکیشن موبایل و سیستم یابنده سمعک وایرلس در مدل های متنوع ریساند وجود دارد.


Facebook-f


Twitter


Google-plus-g


Instagram


Dribbble


Youtube

نحوه استفاده از سمعک پشت گوشی

حتما برای تمام کسانی که از سمعک استفاده می کنند و حتی اطرافیان آنها مثل پدر و مادر بچه هایی که سمعک دارند؛ این سوال پیش آمده باشد که نحوه استفاده از سمعک پشت گوشی چگونه است؟ چرا که استفاده و نگهداری درست باعث افزایش طول عمر دستگاه و همچنین باتری سمعک می شود. سمعک ها وسایل ظریف و معمولا گران قیمتی هستند که باید در نگهداری و حفاظت از آنها کوشا باشید. در این بخش شما را با نحوه قرار دادن و خارج کردن سمعک آشنا کنیم.

نحوه قرار دادن سمعک پشت گوشی

نحوه قرار دادن و برداشتن سمعک های پشت گوشی نسبت به سمعک های داخل گوشی راحتر است؛ برای قرار دادن سمعک پشت گوشی کافیست در ابتدا بخش خارجی و نزدیک به تیوپ را بین انگشت شست و اشاره خود بگیرید؛ سپس به آرامی کانال قالب را داخل مجرای گوش خود قرار دهید.

در این مرحله پس از قرار دادن داخل مجرای گوش، قالب را به سمت عقب بچرخانید و سپس سمعک را به پشت گوش هدایت کنید.

نکته مهم:

سمعک های پشت گوشی گوشی دارای نشانگر های قرمز و آبی هستند؛ نشانگر قرمز برای گوش راست است و نشانگر آبی برای گوش چپ. در هنگام قرار دادن و برداشتن سمعک حتما به این موضوع توجه داشته باشید

نحوه خارج کردن سمعک پشت گوشی

برای خارجی کردن سمعک و قالب آن ابتدا سمعک را از پشت گوش خود بردارید؛ سپس نرمی گوش خود را به آرامی کمی به سمت پائین بکشید و در نهایت قالب را به آرامی از گوش خود بیرون بکشید.

درباره تاراطب مهر

شرکت تاراطب مهر با بیش از دو دهه سابقه درخشان
نماینده رسمی و انحصاری فروش و خدمات پس از فروش سمعک ریساند دانمارک در ایران میباشد.


تماس با ما

مزایا و ویژگی های مثبت سمعک های پشت گوشی

از مهم ترین مزایا و ویژگی مثبتی که شما را به خرید سمعک های پشتی ترغیب می کند می توان به:

متناسب با انواع کم شنوایی

در سمعک‌‌‌‌های پشت گوشی تقریبا برای همه افراد کمشنوا قدرت متناسب وجود دارد و حتی کسانی که افت شنوایی شدید و یا در مواردی افت شنوایی عمیق هم دارند براحتی میتوانند از این نوع سمعک ها استفاده کنند.

و بعبارتی پاسخگوی نیاز‌‌‌‌های شنوایی طیف وسیعی از کم شنوایان محترم است.

درصد خرابی کمتر سمعک‌‌‌‌های پشت گوشی نسبت به بقیه انواع سمعکها

بدلیل این که تمام قطعات این سمعک در شرکت مادر (واقع در آمریکا یا اروپا) ساخته و همانجا در داخل پوسته سمعک قرار میگیرند، در بسیاری از موارد در آخرین مرحله تمام قطعات و بدنه خارجی سمعک توسط مواد نانو ضد آب نسبت به آب، گرد و غبار و رطوبت مقاوم میشوند و سمعک به صورت کاملا آکبند به ایران فرستاده میشود.

و همچنین بدلیل قرار گیری سمعک در پشت گوش وجود جرم، عفونت و رطوبت داخل کانال گوش کمترین تاثیر را در خراب شدن سمعک دارد.

به این دلایل کمترین احتمال خراب شدن سمعک متعلق به این خانواده بزرگ است.

طول عمر بیشتر باتری سمعک پشت گوشی

در سمعک‌‌‌‌های پشت گوشی بدلیل این که باتری با سایز بزرگتری استفاده میشود، قدرت بیشتری را در خود نگه میدارد و در نتیجه مدت زمان بیشتری سمعک فعال میماند.

قرار گیری دکمه کنترل کننده صدا برروی سمعک پشت گوشی برای راحتی بیشتر کاربر

تقریبا در همه سمعک‌‌‌‌های پشت گوشی دکمه کنترل کننده صدا قرار دارد و کاربر سمعک میتواند به راحتی در مکانهایی که مایل است صدای سمعک خود را افزایش و یا کاهش دهد.

هرچند در سمعک‌‌‌‌های داخل گوشی چنانچه کاربر وجود ولوم کنترل را ضروری بداند، امکان قرار دادن ولوم کنتر در سمعک‌‌‌‌های داخل گوشی هم وجود دارد، ولی معمولا چون باعث افزایش سایز سمعک در داخل گوش میشود از اضافه کردن آن به سمعک‌‌‌‌های داخل گوشی پرهیز میشود.

لازم به ذکر است که در سمعک‌‌‌‌های هوشمند و تا حدودی سمعک‌‌‌‌های دیجیتال صدا‌‌‌‌های محیط‌‌‌‌های مختلف از پیش در نظر گرفته و تنظیمات متناسب بصورت پیشفرض در سمعک اعمال شده و نیازی نیست که کاربر سمعک بصورت دستی صدا را تغییر دهد و لی با این وجود قرار گیری این امکان در دسترس کاربر فراهم  شده است.

نویز و فیدبک کمتر

یکی از مشکلاتی که استفاده کننده گان از سمعک ممکن است با آن روبرو شوند رخ دادن فیدبک در سمعک است.

زمانی که صدای سمعک در هنگام ورود به داخل کانال گوش از لابه لای کانال گوش و پوسته قالب یا سمعک به بیرون نشت کند و دوباره وارد میکروفون سمعک دوباره تقویت شده و با قدرت بیشتری از سمعک خارج میشود، که این باعث بوجود آمدن صدای سوت مانند آزار دهنده ای میشود که به آن فیدبک سمعک گفته میشود. معمولا در سمعک‌‌‌‌های قدیمی تر و یا سمعکهایی که مجبور هستند صدای قدرتمندتری تولید کنند احتمال رخ دادن فیدبک بالاتر است.

در سمعک‌‌‌‌های پشت گوش بدلیل این که قالب و خروجی صدا در داخل کانال گوش قرار دارد و میکروفون سمعک در پشت گوش قرار دارد، تا حدودی از کانال گوش دورتر است کمترین احتمال رخ دادن فیدبک را در این نوع سمعک شاهد هستیم.

البته تکنولوژی‌‌‌‌های جدید بکار رفته در انواع مدل‌‌‌‌های سمعکها باعث شده است که نگرانی ما در مورد رخ دادن فیدبک بسیار کمتر از قبل باشد..

برخورداری از بالاترین سیستم وایرلس در سمعک های پشت گوشی

در سمعک پشت گوشی بدلیل این که از نظر سایز سمعک با محدودیت کمتری مواجه هستیم میتوان بیشترین قابلیت ها را با هزینه کمتر به سمعک‌‌‌‌های پشت گوشی اضافه کرد.

در برخی موارد در مدل‌‌‌‌های رده پایینتر سمعک داخل گوشی دارای سیستم وایرلس و ارتباط بلوتوثی نیست ولی در همان مدل و با هزینه برابر میتوانیم از سمعک پشت گوشی دارای ارتباط بلوتوثی و وایرلس استفاده کنیم.

بزرگ بودن و کاربری راحت سمعک پشت گوشی

همان طور که میدانیم بزرگسالانی که از توان بالا جهت انجام دادن کار‌‌‌‌های ظریف ( تعویض باتری و تمیز کردن سمعک ) برخوردار نیستند، نمیتوانند براحتی از سمعک‌‌‌‌های داخل گوشی با سایز کوچک سمعک و باتری استفاده کنند.

سمعک‌‌‌‌های پشت گوشی بدلیل بزرگتر بودن سایز سمعک و باتری و … در بین داینچگونه افراد محبوبیت بیشتری دارند و کاربران این سمعکها براحتی میتوانند از سمعک خود استفاده کنند و تمام کار‌‌‌‌های لازم را مستقل انجام دهند.

توصیه : چنانچه سن شخص کم شنوا بالا باشد و از لحاظ دیده شدن سمعک زیاد حساس نیستند حتما از نوع پشت گوشی استفاده شود (مگر در مواردی که شنوایی شناس اجازه ندهد).

کیفیت ماندگار تر را در سمعک‌‌‌‌های پشت گوشی تجربه خواهید کرد

مهمتری عواملی که باعث افت کیفیت صدای سمعک میشوند عرق، جرم گوش و رطوبت موجود در کانال گوش است که به داخل مدارات سمعک نفوذ میکند.

در سمعک‌‌‌‌های پشت گوشی بدلیل قرار گرفتن بدنه سمعک ( که مدارات اصلی را در خود جای داده است ) در پشت گوش، احتمال نفوذ رطوبت، جرم گوش و عرق کانال گوش به داخل مدارات سمعک بسیار پایین است و کاربر سمعک میتواند مدت زمان طولانی تری از صدای با کیفیت عالی سمعک خود لذت ببرد.

تعداد میکروفن بیشتر

در سمعک‌‌‌‌های پشت گوشی در مواردی ۲، ۳ یا چند میکروفون به کار گرفته میشوند و باعث میشود سمعک از ورودی دقیق تری از صدا برخوردار باشد و صداها را با کیفیت عالی تری دریافت کند.

و همچنین در سمعک‌‌‌‌های پشت گوشی میکروفون‌‌‌‌های دایرکشنال (جهت دار) کار گذاشته شده است و به این صورت کنترل گر‌‌‌‌های سمعک صدا ها را از جهت‌‌‌‌های مختلف با کیفیت‌‌‌‌های متفاوت دریافت میکند و این باعث دقت بیشتر بر صدا‌‌‌‌های گوینده در جهت‌‌‌‌های خاص میشود.

رزو گین بیشتر ( توانایی تقویت سمعک با محدودیت کمتری روبرو میشود )

در برخی از انواع کم شنوایی میزان افت شنوایی شخص طی گذشت زمان بیشتر خواهد شد و در این نوع افراد باید سمعکی تجویز شود که بتواند بهره رزرو داشته باشد و در صورت نیاز بتوان با افزایش قدرت تنظیمات سمعک صدا را افزایش داد، ولی در سایر انواع سمعکها تا حدود خاصی میتوان شدت صدا را بلند تر کرد.

در سمعک‌‌‌‌های پشت گوشی گزینه‌‌‌‌های انتخاب بسیار زیادی در دسترس متخصص شنوایی وجود دارد تا قدرت سمعک را متناسب با نوع کمشنوایی بیمار تجویز کند و خیال کاربر سمعک از بابت قدرت تقویت سمعک کاملا راحت باشد.

قویترین سمعک دنیا

همچنان که گفته شد قویترین سمعک‌‌‌‌های موجود در دنیا متعلق به خانواده سمعک‌‌‌‌های پشت گوشی میباشند.

کاربری راحت تر و با دوام تر برای استفاده کودکان

در کودکان بدلیل رعایت نکردن کامل شرایط مناسب احتمال خراب شدن سمعک بیشتر است.

بدلیل جنب و جوش زیاد کودکان باید سمعکی در گوششان قرار گیرد که براحتی از کانال گوشش بیرون نیاید و در برابر ضربات مستقیم مقاوم تر باشد.

در کودکان بدلیل این که کانال گوششان در حال رشد کردن است مدام شکل قالب گوششان تغیر کرده و به تبع آن باید چند ماه یکبار قالب جدید از گوش گرفته و ساخته شود.

در انتخاب سمعک مناسب برای کودکان نکاتی بسیار مهمی وجود دارد که به صورت تخصصی تر و مفصل تر در بخش ” سمعک مخصوص کودکان ” ( کلیک کنید ) توضیح داده شده است.

در کودکانی که دچار کمشنوایی میباشند معمولا خانواده مجبور هستند هزینه‌‌‌‌های جانبی دیگر مانند هزینه‌‌‌‌های کلاس‌‌‌‌های آموزشی، سرویس مدارس و … را پرداخت نمایند به همین علت باید صرفه جویی در هزینه تعمیرات و نگه داری از سمعک کودک را مد نظر قرار داده شود.

بهترین سمعک مناسب برای کودکان سمعک‌‌‌‌های پشت گوشی است که هزینه‌‌‌‌های جانبی بسیار کمتری دارد و در عین حال بالاترین مقاومت را در بین سمعکها دارا است.

تاراطب مهر نمایندگی فروش و
تجویز انواع سمعک در ایران

جهت خرید انواع سمعک با در ارتباط با شید


تماس با ما

معایب و عوارض سمعک پشت گوشی

در کنار تمام مزایا و ویژگی های مثبتی که برای سمعک پشت گوشی ذکر کردیم؛ سمعک های پشت گوشی نیز همانند دیگر دستگاه شنوایی از معایبی برخوردار است که باید در هنگام خرید به آن توجه داشته باشید:

سایز بزرگتر نسبت به سایر انواع سمعکها

یکی از مهم ترین معایب سمعک های پشت گوشی سایز بزرگ آنهاست که باعث می شود؛ بدلیل این که تمامی قطعات تشکیل دهنده سمعک در پشت گوش قرار دارند و همچنین باتری قویتر (بزرگتری) بر روی این سمعکها تعبیه میشود، سایز این سمعکها بزرگتر است و در پشت گوش نمایان هستند.

در مواردی که کاربر سمعک دارای مو‌‌‌‌های بلند بر روی گوش خود باشد، احتمال دیده شدن سمعک خیلی پایین خواهد بود.

عدم امکان قرارگیری بر روی لاله گوش (در موارد خاص )

در موارد بسیار نادری ممکن است فرد کم شنوا در اثر بیماری، تصادف یا علت‌‌‌‌های مادر زادی لاله گوش خود را از دست داده باشد، در این گونه افراد چون نمیتوان سمعک را در پشت گوش آنها مهار کرد امکان استفاده از این نوع سمعک وجود ندارد.

در مواردی هم ممکن است شخص در پشت گوش خود زخمی داشته باشد که قرار گرفتن سمعک بر روی آن باعث ناراحتی وی شود، در این موارد هم باید استفاده از سمعک پشت گوشی آخرین اولویت ما باشد.

برای این گونه موارد بهتر است در صورت امکان از سمعک داخل گوشی یا سایر انواع سمعکها استفاده کرد.

و در صورتی که افت شنوایی بیمار به گونه ای هست که تنها انتخاب ممکن استفاده از سمعک پشت گوشی (BTE) باشد، باید ابتدا جهت انجام اقدامات درمانی یا جراحی‌‌‌‌های لازم ارجاع داده شود و سپس برای تجویز سمعک اقدام گردد.

عدم استفاده از تقویت‌‌‌‌های طبیعی لاله گوش

لاله گوش انسان در هنگام جمع آوری صداها بر روی فرکانس‌‌‌‌های گفتاری مقداری تقویت اعمال میکند تا شخص بتواند گفتار را با کیفیت تر دریافت کند، بدلیل این که میکروفون سمعک‌‌‌‌های پشت گوش در پشت لاله گوش قرار گرفته اند، نمیتواند این تقویت اعمال شده را دریافت کند و صدای اطراف مستقیما به داخل میکروفون این سمعکها وارد میشود.

نکته: در تکنولوي‌‌‌‌های جدید بکار رفته در سمعک براحتی این ایراد از بین رفته است و با تنظیملاتی که در اختیار شنوایی شناس قرار دارد میتوان این کمبود را بگونه ای برطرف نمود که کاربر سمعک بیشترین لذت را از حس شنیدن خود تجربه کند.

دوتکه بودن سمعک

سمعک پشت گوشی معمولا از دو قسمت تشکیل میشود، یک قسمت که سمعک اصلی است و در بالا و پشت لاله گوش قرار میگیرد.

قسمت دیگر هم قالب گوش است که در داخل کانال گوش قرار دارد و این دو از طریق یک تیوپ نازک به هم متصل میشوند.

البته در مواردی هم میتوان قالب گوش را حذف کرد که آن هم به تصمیم شنوایی شناس و خواست بیمار بستگی دارد …

حساسیت پوستی بیمار به برخی مواد ساخت قالب گوش

در موارد بسیار نادری ممکن است پوست داخل کانال گوش بیمار به برخی مواد تشکیل دهنده ساخت قالب گوش حساسیت نشان دهد و باعث ناراحتی شخص کمشنوا شود.

که در این موارد حتما باید جنس مواد بکار رفته در ساخت قالب، مواد سیلیکونی ضد حساسیت باشد.

سوالات رایج در مورد سمعک پشت گوشی

سمعک پشت گوشی چه نوع کم شنوایی را پوشش می دهند؟

سمعک­‌های پشت گوشی فوق‌العاده کاربردی هستند و تمام کم شنوایی­‌ها را از ملایم تا عمیق پوشش می‌­دهند.

سمعک پشت گوشی برای چه سنینی مناسب است؟

سمعک های پشت گوشی به دلیل ظاهر متناسب و از نظر استفاده و نگهداری برای همه سنین مناسب هستند؛ این نوع سمعک ها برای نوزادان، کودکان و سالمندان جزو بهترین انتخاب ها می باشند.

قیمت سمعک پشت گوشی چقدر است؟

قیمت محصولات پشت گوشی به کمپانی سازنده، کیفیت ساخت، خدمات پس از فروش و گارانتی، قابلیت وایرلس و تکنولوژی آن بستگی دارد؛ اما به طور کلی قیمت سمعک پشت گوشی بین ۳الی ۱۵میلیون متغیر می باشد.

چرا سمعک پشت گوشی را انتخاب کنم؟

از مهم ترین دلایلی که شما را ترغیب می کند سمعک پشت گوشی را انتخاب نماید می توان به:

– استفاده از آن آسان است.

– مناسب برای همه کم‌شنوایی می‌باشد.

– در هر سنی می‌توان از آن استفاده کرد.

– تمام ویژگی‌های یک سمعک جهت راحتی کاربر را دارد از جمله ولوم کنترل و دکمه تغییر برنامه و…

– دارای باطری‌های بزرگ‌تر می‌باشد و مصرف باطری آن پایین می‌باشد.

– با توجه به این که در پشت گوش قرار می‌گیرد و با جرم گوش ارتباط ندارد دیرتر خراب می‌شود.

– با توجه به بزرگ بودن، دارای تله کویل و FM و سایر سخت افزارهای ارتباطی می‌باشد.

استفاده از این سمعک ها محدودیت سنی ندارند و می‌توانند برای تمام افراد در تمام سنین انتخاب مناسبی باشند، تنها کافیست در انتخاب بهترین نوع آن‌ها نهایت دقت را به خرج دهید.


اطلاعات بیشتر