انواع باتری سمعک
باتری سمعک یکی از مم ترین اجزای جدایی ناپذیر سمعک است که کارایی بالای آن برای افزایش عملکرد سمعک بسیار ضروری است.
باتری ها ولتاژهای متفاوتی دارند که بر اساس مدل و تکنولوژی سمعک، نوع آنها متفاوت است. به طور کلی باتری ها را به دو دسته عمده باتری های قابل شارژ و باتری های روی-هوا تقسیم می کنند. با وجود روی کار آمدن انواع سمعک های شارژی، اما هنوز هم رایج ترین باتری سمعک، باتریه های یک بارمصرف zin air هستند. این نوع باتری ها در چهار سایز استاندار ارائه می شود که شامل:
باتری سایز ۱۰:
از این نوع باتری ها عموما در مدل های سمعک پشت گوشی و سمعک های داخل گوشی نامرئی مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع باتری با کد رنگی زرد شناخته شده و اندازه آن برای استفاده در سمعک های کوچک بسیار ایده آل است.
باتری سایز ۱۳:
از باتری های سایز ۱۳ برای سمعک های پشت گوشی RIC و معمولی و تعداد محدودی از سمعک های داخل گوشی مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع باطری با کد رنگ نارنجی شناخته شده و اندازه آن از باتری سایز ۱۰ بزرگتر است.
باتری سایز ۳۱۲:
این نوع باتری در اندازه های ۷٫۹میلی متر در ۳٫۶میلی متر ارائه شده و با کد رنگ قهوه ای شناسایی می شود. از باتری های سایز۳۱۲ برای سمعک های داخل گوشی در مدل های مینی مورد استفاده قرار می گیرد.
باتری سایز۶۷۵:
باتری سایز ۶۷۵بزرگترین باتری از نوع روی- هوا است که در اندازه ۱۱٫۶ در ۵٫۴ارائه می شود. از این نوع باتری ها برای سمعک های مدل پشت گوشی پاور و سوپر پاور استفاده می شود.
طول عمر مفید باتری سمعک چقدر است؟
طول عمر یک باتری سمعک بسته به نوع سمعک، نوع باتری مورد استفاده و مدت زمان استفاده از سمعک حدودا بین ۳تا ۲۲ روز است.
از جمله مهم ترین عواملی که بر طول عمر باتری سمعک تاثیرگذار است می توان به:
نوع باتری
طول عمر باتری بسته به اندازه و نوع باتری متفاوت است. بدین صورت که باتری با اندازه کوچکتر، عمر کوتاهتری دارد و زودتر تمام می شود. و باتری با اندازه بزرگتر طول عمر طولانی تر دارند. بدین ترتیب:
باتری شماره۱۰: حدودا بین سه تا هفت روز عمر می کنند.
باتری شماره ۳۱۲: بین سه تا ۱۰روز عمر می کنند.
باتری شماره ۱۳:بین ۶تا ۱۴ روز عمر می کند.
باتری شماره ۶۷۵: بین ۹تا۲۰ روز
تکنولوژی و مدل سمعک
مسلما سمعک هایی با پردازش های پیشرفته تر به انرژی بیشتر نیاز دارند از این روز مصرف باتری در چنین سمعک هایی بیشتر است.
شرکت تاراطب مهر نمایندگی رسمی و انحصاری فروش و خدمات سمعک ریساند در ایران است. که شما می توانید برای خرید انواع باتری و لوازم جانبی سمعک ریساند از راه های زیر اقدام کنید:
شماره تماس: ۸۸۸۳۴۱۸۱ -۰۲۱
آدرس: تهران میدان هفت تیر ابتدای قائم مقام فراهانی نبش کوچه دوم پلاک ۱۸ طبقه ۴ واحد ۲۰
محیطی که در آن زندگی می کنید
کاهش دما، افزایش ارتفاع و بالا بودن رطوبت هوا از جمله عواملی است که در کاهش طول عمر مفید باتری تاثیرگذارند.
با کم شدن دمای محیط، ولتاژ باتری سمعک نیز کاهش می یابد از این رو گفته می شود کاهش دما تاثیر مستقیمی در کاهش طول عمر باتری دارد.
باید گفت علاوه بر کاهش دمای محیط و افزایش ارتفاع، رطوبت نیز در کاهش طول عمر باتری نیز موثر است.
شاید با خواندن این جمله تعجب کنید؛ اما ارتفاع نیز بر طول عمر باتری تاثیرگذار است؛ به این دلیل که در ارتفاع های زیاد میزان اکسیژن موجود در هوا کم شده در نتیجه فشار بیشتری به ولتاژ باتری وارد کرده و همین عامل موجب می شود از طول عمر مفید باتری کاسته شود.
مدت زمان استفاده از سمعک در طول روز
این کاملا طبیعی است که فردی که ۱۶ساعت از سمعک استفاده می کند نسبت به فردی که تنها ۵الی ۶ساعت از سمعک استفاده می نماید بیشتر نیاز به تعویض باتری خواهد داشت. پیشنهاد ما به شما این است که هنگام خواب یا زمان هایی که نیاز به استفاده از سمعک ندارید، سمعک را خاموش کرده و در باتری را باز بگذارید و باتری را از سمعک خارج کنید.
توجه نماید باتری های سمعک به یکباره و به طور ناگهانی خالی می شوند بنابراین بهتر است همیشه یک بسته باتری سالم همراه خود داشته باشید.
البته جای هیچ نگرانی نیست شما بعد از چندبار تعویض باتری، متوجه می شوید که هر چند روزیکبار باید باتری خود را عوض کنید. اما با این وجود ما در ادامه مقاله با ارائه نکاتی کاربردی به شما کمک می کنیم تا از طول عمر باتری خود را افزایش دهید.
افزایش طول عمر باتری سمعک
به طور عمومی دوره زمانی استفاده از باتری سمعک، بسته به نوع باتری بین ۳تا ۲۰ روز است اما با رعایت برخی نکات ساده در عین حال کارآماد می توانید طول عمر باتری سمعک خود را افزایش دهید. این نکات شامل:
سمعک را در جای خشک نگه دارید
شاید شما این جمله را بیشتر بر روی بسته های موادغذایی دیده باشید؛ اما رعایت همین مورد ساده در افزایش طول عمر باتری بسیار موثر است. کشو اتاق خواب بهترین گزینه برای نگهداری سمعک می باشد؛ توجه نماید به هیچ عنوان سمعک را در آشپزخانه و محل های مرطوبی همچون روشویی نگه دارید.
یک توصیه مهم برای افرادی که در مناطق مرطوب زندگی می کنند؛
حتما برای جعبه سمعک خود یک خشک کننده تهیه نماید؛ این کار علاوه بر اینکه در افزایش طول عمر باتری موثر است از زنگ زدن و خوردگی سمعک نیز بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
مقاله زیر را از دست ندهید
خرید سمعک با قیمت مناسب در کلینیک شنوایی سنجی معتبر
زمانی که نیازی به استفاده از سمعک ندارید؛ باتری را سمعک خارج کنید.
همان طور که در قسمت بالایی مقاله به آن اشاره شد؛ در هنگام خواب یا زمان هایی که نیاز به استفاده از سمعک ندارید، سمعک را خاموش کرده و حتما به منظور پیشگیری از خالی شدن باتری، در باتری را باز بگذارید و باتری را از سمعک خارج کنید.
قبل از استفاده از سمعک دست های خود را بشوید
جرم ها و کثیفی های بر روی دست شما قرار دارد مانع از ارتباط صحیح میان باتری و سمعک می شود و همین عوامل موجب می شود انرژی باطری به طور کامل به سمعک نرسد. به همین جهت پیشنهاد می شود حتما قبل از قرار دادن باتری درون گوش خود دست ها را بشویید.
برای افزایش طول باتری چند دقیقه به باتری برای فعال شدن فرصت بدهید
بهتر است بعد از برداشتن برچسب باتری سمعک، بلافاصله آن را در داخل سمعک قرار ندهید؛ شاید برای شما بسیار جذاب باشد که بلافاصله پس از قرار دادن باتری از سمعک خود استفاده کنید اما برای افزایش عملکرد باتری بهتر است بعد از برداشتن برچسب باتری ، به مدت چند دقیقه آن را به حال خود رها کنید. این کار به باتری اجازه میدهد تا قبل از قرار گرفتن درون سمعک به اندازهی کافی هوا دریافت کند.
تا زمانی که قصد استفاده از باتری را ندارد چسب انتهای آن را نکنید
از آنجایی که این باتریها از نوع روی- هوا هستند در معرض اکسیژن فعال میشوند، به همین جهت وقتی چسب انتهای باتری را جدا کنید بدین معناست که عملا استفاده از باتری را آغاز کردهاید.
همیشه به تاریخ انقضای باتری دقت کنید
همیشه در هنگام خرید به تاریخ انقضای باتری دقت کنید؛ زیرا حتی اگر شما از باتری های رُوی برای سمعک خود استفاده می کنید، به خاطر داشته باشید که این باتری ها هم به مرور زمان شارژ خود را از دست می دهند. دقیقا به همین خاطر است که باید باتری های قدیمی تر را زودتر استفاده کنید. همه ی باتری های سمعک خود را بردارید و بر اساس تاریخ انقضا آن ها را مرتب کنید.