Rajin Main Mahjong Ini Rahasia Keuntungan Besar Ketika Simbol Ajaib Muncul Rahasia Pola Stabil Mahjong Wins Momen Emas Scatter Hitam

نکاتی مهم در خرید بهترین سمعک برای کودکان

تجویز سمعک برای کودکان

۳۲ میلیون کودک در سراسر جهان تحت تأثیر کم شنوایی قرار دارند. تقریباً از هر ۱۰۰۰ کودک ۴ تا ۵ کودک با کم شنوایی متولد می شوند.

زمانی که کودکی با کم شنوایی متولد می شود تجویز سمعک صحیح و زود هنگام تاثیر بسزایی در رشد گفتار و پیشرفت تحصیلی او در آینده دارد. اگر شما نیز جزو افرادی هستید که در خانوده خود کودکی مبتلا به کم شنوایی دارید؛ این را بدانید روش ها و کارهای زیادی برای درمان کم شنوایی کودک شما وجود دارد اما اولین و مهم ترین اقدام بعد از تشخیص کم شنوایی، تجویز سمعک است که بهتر است این کار هر چقدر سریعتر انجام بگیرد.

زمانی که کم شنوایی در نوازدی تشخیص داده شود باید هر چه سریعتر برای کودک سمعک تجویز شود؛ سمعک باید تا قبل از شش ماهگی تجویز شود تا آسیبی به راه های عصبی مربوط به شنوایی، گفتاری و زبان در مغز وارد نشود.

تقریبا تمام کودکانی که دچار کم شنوایی هستند برای بهبود شنوایی و پیشگیری از آسیب هایی که در قسمت قبلی به آن اشاره شد نیاز به سمعک دارند. متخصصین شنوایی برای تجویز سمعک چنین عواملی را در نظر می گیرند:

– ظاهر و شکل گوش بیرونی ( برخی کودکان به دلیل فرم نامتعارف گوش نمی توان برای آنها سمعک های پشت گوشی استفاده نمود)

– عمق و اندازه کانال گوش ( کودکان با گوشهای دارای عمق کم نمی توانند از سمعکهای درون گوشی استفاده کنند)

– شدت و نوع کم شنوایی کودک

همچنین از آنجایی که تجویز سمعک برای یک نوزاد، چیزی نیست که بتوان آن را در یک جلسه انجام داد. در مراحل بعدی پزشک با در نظر گرفتن مهارت در قرار دادن و بیرون آوردن سمعک و میزان مومی که هر گوش تولید می کند بهترین نوع سمعک را تجویز می کند.

اولین اقدام برای تجویز سمعک برای کودکان، قالب‌گیری از مجرای گوش خارجی است. قالب‌گیری اولیه باید بصورتی انجام شود که سمعک بطور مناسبی روی گوش کودک قرار بگیرد. متخصص شنوایی ابتدا پنبه یا فوم در عمق مجرای گوش قرار می‌دهد، سپس مجرا و گوش خارجی را با مواد قالب‌گیری پُر می‌کند. چند دقیقه طول می‌کشد تا مواد قالب‌گیری شکل گوش شوند.

پس از ساخت سمعک، تنظیمات لازم با نهایت دقت بر روی نرم افزار سمعک اعمال میشود. هنگامی که سمعک‌ها برای اولین بار تنظیم و فعال شود، کودک با شنیدن صداهای جدید بلافاصله شروع به خندیدن می‌کند. کودکان تمایل دارند تا با چرخاندن سرشان به سمت والدین، عکس‌العمل فوری به صدای مادر یا پدرشان داشته باشند.

بهترین نوع سمعک برای کودکان

برای تجویز بهترین و مناسبترین نوع سمعک برای کودکان خود، شما نیاز به یک متخصص شنوایی سنجی دارید؛ این متخصصین باتوجه به افت شنوایی و نیازهای درکی کودک، بهترین سمعک را برای کودک انتخاب می نمایند معمولا برای کودکان از سمعک های پشت گوشی استفاده می شود و چون کودک در حال رشد است و لاله و مجرای گوش در حال تغییر است، هر چند وقت یکبار قالب سمعک باید تعویض شود.

از جمله مهم ترین دلایل استفاده از سمعک پشت گوشی برای کودکان می توان به:

۱- قالب های سمعک پشت گوشی برای مجراهای کوچک مناسبتر هستند.

۲-این نوع سمعک ها به وسایل دیگر ارتباطی همچون موبایل، تلویزیون و… متصل می شود و همین عامل کار را برای والدین کودک بسیار راحتر می کند.

۳-تعویض قالب سمعک های پشت گوشی برای کودکان که در حال رشد هستند راحت تر و آسان تر می باشد.

۴-تمیز کردن و همچنین جاگذاری سمعک های پشت گوشی راحتر است.

به هیچ عنوان سمعک های نامرئی برای نوزادان توصیه نمی شود؛ از این سمعک ها می توان برای کودکان بالای هشت سال استفاده کرد. البته باز هم بستگی به نظر پزشک متخصص و شرایط کودک شما دارد؛ به طور مثال در صورتی که نوع و میزان کم شنوایی کودک و همچنین اندازه و شکل مجرای گوش کودک برای تجویز سمعک نامرئی یا سمعک‌های داخل گوشی مناسب باشد. ممکن است این نوع سمعک ها برای کودک شما تجویز شوند.

سمعک UP smartریساند یک انتخاب هوشمندانه و مقرون به صرفه برای کودکان

در انتخاب سمعک کودکان علاوه بر مدل باید به برند سمعک نیز توجه ویژه داشت زیرا سمعک هایی با برندهای معتبر از کیفیت صدای بهتری برخوردارند و می توانند صداها را بهتر تمایز دهد که این ویژگی در بهبود سریعتر گفتار کودک بسیار موثر است.

در میان چندین نوع برند سمعک، سمعک ریساند از نوع UP Smart یکی از بهترین برندهای سمعک برای کودکان است که از امکانات بالایی برخوردار بوده. از مهم ترین امکانات سمعک ریساند up smart برای کودکان می توان به چنین مواردی اشاره کرد:

۱- رنگ های جذاب و بسیار متنوع (این مورد در جذب توجه و علاقه کودکان بسیار موثر است)

۲-استفاده از قفل درب برای باتری سمعک که این ویژگی مانع از بازکردن درب باتری در نهایت بلعیدن باتری توسط کودک می شود.

۳- قرار گرفتن چراغ LED بر روی بدنه سمعک به منظور آگاه سازی والدین از عملکرد سمعک

۴- دارا بودن سیستم وایرلس ۲٫۴گیگا هرتز که این ویژگی با دارا بودن برد بیشتر از تداخل کمتری با سایر امواج برخوردار است.

۵-ارتباط مستقیم سمعک با موبایل؛با برقراری ارتباط موبایل با سمعک UP Smart ریساند ، هر دو سمعک نقش هندزفری بلوتوثی را بخوبی ایفا می کند و صدای مکالمات و موسیقی بطور مستقیم در گوش کاربر شنیده می شود.

۶- فراهم شدن برقراری ارتباط دو گوشی شفاف بین دو سمعک

۷-سمعک ریساند up smart با داشتن میکروفن های هوشمند، امکان تمرکز بر جهت های مختلف و تغییر جهت حساسیت را دارند.

چرا تجویز زودهنگام سمعک برای کودکان الزامی است؟

کودکان نسبت به افراد بزرگسال دارای سیستم شنوایی متفاوتی هستند و برای تقویت کم شنوایی نیازمند سیستم ها و تکنولوژی های خاصی هستند.

از زمان تولد تا سه سالگی مغز کودک به سرعت در حال توسعه است از این رو ورود صداهای پایدار به گوش می تواند به تقویت مسیرهای طبیعی در مغز و کمک به شنوایی و گفتار و زبان کمک کند. علاوه بر آن کودکان برای توسعه و ارتقای زبان و در نهایت ارتباط با اطرافیان نیاز به شنوایی مستمر و مدام دارند.

از این رو بسیاری از نوزادان تازه متولد شده قبل  و بعد از ترخیص، تحت تست غربالگری شنوایی قرار می گیرند. تشخیص به موقع مشکلات شنوایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که با انجام این نوع غربالگری، می توان از سلامت شنوایی نوزاد آگاهی پیدا کرد.

 

   حس ما اینکه که شاید مقاله زیر را بپسندید

خرید سمعک با قیمت مناسب در کلینیک شنوایی سنجی معتبر

 

 

مراقبت و نگهداری لازم از سمعک کودکان

از آنجایی که نگه داشتن سمعک برای کودکان کمی مشکل است و اغلب کودکان با قرار دادن سمعک بر روی گوش خود کمی مقاومت می کنند از این رو نیاز به مراقبت های بیشتری خواهند داشت که ما در این بخش سعی داریم شما را با مراقبت ها و آموزش های لازم برای آشنایی و قرار دادن و برداشتن سمعک آشنا کنیم.

۱-والدین عزیز باید توجه داشته باشن که روزانه باید سمعک کودک خود را مورد بررسی قرار دهند؛ برای این کار شما می توانید با گوش دادن سمعک را بررسی کنید، مطمئن شوید که باتری کار می‌کند و سمعک را از نظر جرم، رطوبت و پارگی تیوب بررسی کنید؛ این کار خصوصا برای خردسالانی که نمی توانند مشکلات خود را بیان کنند؛ بسیار ضروری است.

۲-همیشه باتری سمعک را دور از دسترس کودکان قرار دهید. برای اینکه کودک نتواند باتری سمعک خود را به راحتی بیرون بیاورد می تواند از سمعک هایی همچون سمعک ریساند up smart که  از قفل درب مخصوص برخوردارند؛ استفاده کنید.

۳- برای تست تمام نشدن باتری سمعک می توانید از تستر باتری استفاده کنید.

۴- حتما از جایگذاری مناسب، وجود جرم زیاد بر روی سمعک و وجود شکستگی یا حفره بر بدنه سمعک اطمینان حاصل کنید زیرا این نوع مشکلات باعث سوت کشیدن سمعک در گوش و در نهایت ناراحتی کودک شما می شود.

همانطور که اشاره شد اغلب کودک در هنگام قرار دادن سمعک در گوش مقاومت می کنند که در این وضعیت والدین باید درایت و هوشمندی لازم را به کار ببرند. از جمله کارهایی که والدین در هنگام جاگذاری سمعک می توانند انجام دهند:

۱- بهترین زمان برای جایگذاری سمعک، زمانیست که کودک شما سرگرم انجام کاریست( زمانی که در حال بازی کردن با اسباب بازی مورد علاقه یا خوردن خوراکی مورد علاقه است)

۲- والدین عزیز می توانند برای جلوگیری از دست زدن کودک به سمعک و بیرون کشیدن آن از هدبندها یا کلاه های سبک برای پوشش گوش استفاده کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *