Rajin Main Mahjong Ini Rahasia Keuntungan Besar Ketika Simbol Ajaib Muncul Rahasia Pola Stabil Mahjong Wins Momen Emas Scatter Hitam

همه چیز در مورد تکنولوژی سمعک هوشمند

سمعک هوشمند چیست؟

سمعک هوشمند دارای سطح بالاتری از تکنولوژی پردازشی نسبت به محصولات آنالوگ و سمعک دیجیتال است. همانطور که از نام این محصولات پیداست، پردازنده این سمعک ها توانایی شناسایی و تشخیص خصوصیات محیط را دارد. در واقع تکنولوژی هوشمند خود نوعی از سیستم پردازنده دیجیتال است. اما از نظر پیشرفت سطح تکنولوژی در درجه بالاتری از دیگر محصولات دیجیتال قرار دارد. شناسایی محیط و تشخیص شرایط اکوستیکی آن باعث تطبیق بهتر نسبت به شرایط و انتخاب هوشمندانه خصوصیات تنظیمی در این محصولات شده است.

سمعک هوشمند چه تکنولوژی هایی دارد؟

سمعک هوشمند نسبت به سایر انواع سمعک دارای سطح وسیعتر و پیشرفته تری از تکنولوژی هاست. از بارزترین ویژگی های این محصولات می توان به قدرت تفکیک و جدا کردن نویز و گفتار از یکدیگر اشاره کرد. میکروفون سمعک صدای گفتار و نویز را بصورت همزمان از جهت های مختلف دریافت می کند. تفاوت های طیفی خصوصیات فرکانسی و شدتی گفتار و نویز با یکدیگر باعث شناسایی و تفکیک آنها از یکدیگر می شود. معمولا تکنولوژی هوشمند باعث دریافت بهتر گفتار و حذف نویز زمینه می شود. شاید تفکیک صداهای گفتاری از سروصدای زمینه کار ساده ای به نظر برسد. اما واقعیت امر این است که این تکنولوژی مقدار قابل توجهی از قدرت تغذیه باتری سمعک را به خود اختصاص می دهد. پس از تفکیک گفتار و نویز ، هرکدام بصورت جداگانه تقویت می شوند.

سمعک هوشمند دوگوشی

سمعک هوشمند دوگوشی یکی از پیشرفته ترین تکنولوژی های تولید شده در زمینه محصولات کمک شنوایی است. معمولا هرکدام از سمعکهای دارای تکنولوژی هوشمند دارای دو میکروفون هستند. صدای محیط از همه جهت ها دریافت می شود و قابلیت تمرکز بر جهت های مختلف وجود دارد. اما هنگامی صحبت از سمعک دوگوشی است باید منتظر سیستم قدرتمندتری باشیم. همانطور که گفته شد هر سمعک دارای دو میکروفون است. زمانی که سیستم وایرلس دو سمعک را به یکدیگر متصل می کند، اصوات دریافتی از دو طرف با هم به اشتراک گذاشته می شود. با استفاده از این تکنولوژی تفکیک گفتار از نویز راحت تر انجام می شود و بهترین جهت یابی و مکان یابی برای کاربر فراهم می شود. قابلیت دیگری که این سیستم به کاربر هدیه می دهد این است که صداهای اضافه و مزاحم کمتر می شود و اگر لازم باشد گفتار از یک گوش به گوش مقابل منتقل می شود. هنگامی که یک گوش گفتار را دریافت میکند و گوش مقابل سروصدای محیط را میگیرد، سمعک سمت گفتار صدای دریافتی و هدف را به گوش مقابل هم منتقل می کند. با استفاده از این تکنولوژی درک گفتار افزایش می یابد و قابلیت تمرکز بر گفتار همانند گوش واقعی برای فرد حفظ می شود.

سمعک هوشمند صداها را بصورت اختصاصی تقویت می کند

سمعک هوشمند معمولا دارای تعداد بیشتر باند و کانال فرکانسی نسبت به سمعک معمولی و دیجیتال است. صداهای دریافتی از محیط بصورت کامل تفکیک می شود. با استفاده از تکنولوژی هوشمند، صداهای دریافتی از نظر فرکانس و شدت از یکدیگر تفکیک می شود و تقویت ویژه ای برای هر محدوده در نظر گرفته می شود. اینکه کدام فرکانس ها و شدت ها چه مقدار تقویت شود به نوع و اندازه کم شنوایی بستگی دارد. در بیشتر موارد صداهای آرام مانند گفتار بیشتر تقویت می شود تا قابلیت شنیداری لازم برای کاربر فراهم شود. همچنین صداهای بلند کمتر تقویت می شود تا میزان آزاردهندگی تقویت به حداقل برسد. هنگامی که صدای ورودی موسیقی باشد، نوع پردازش و تقویت متفاوت می شود. این کار به گونه ای انجام می شود تا صدای گام ها و شدت های مختلف طبیعی تر شنیده شود.

سمعک هوشمند و عملکرد اتوماتیک

سمعک هوشمند این امکان را فراهم می کند که در هر محیط تنظیم سمعک بصورت اختصاصی تری اعمال شود. محصولات هوشمند معمولا این قابلیت را دارد که تنظیمات خود را مطابق با شرایط محیط تغییر دهد. لازمه تنظیم اختصاصی برای هر محیط این است که محیط بخوبی شناسایی شود. پس از شناسایی محیط معمولا طبقه بندی درستی برای آن در نظر گرفته می شود و تنظیمات اختصاصی اعمال می شود. در بسیاری موارد براساس کم شنوایی کاربر و نیازهای او در هر محیط می توان تنظیمات خاصی را انجام داد. به محض ورود فرد به هر محیط تنظیمات لازم اعمال می شود.

سمعک هوشمند وايرلس

سمعک هوشمند معمولا در بسیاری از مدل های خود دارای تکنولوژی وایرلس می باشد. با استفاده از این سیستم قابلیت اتصال به موبایل ، تلویزیون و دیگزر وسایل صوتی فراهم می شود. معمولا امکان اتصال به لوازم جانبی در این محصولات وجود دارد. همچنین بسیاری از سمعکهای هوشمند امکان بهره گیری از اپلیکیشن موبایل را دارند. اپلیکیشن موبایل امکان تغییر خصوصیات سمعک مانند ولوم کنترل و برنامه سمعک و زیروبمی صدا را برای کاربر فراهم می کند.

سمعک هوشمند و اتصال به ریموت کنترل

ریموت کنترل از معروفترین لوازم جانبی است که بهمراه سمعک به کار می رود. با استفاده از این دستگاه می توان تغییرات دلخواهی بر روی صدای سمعک انجام داد. ولوم صدا ، برنامه شنیداری ، زیرو بمی و روشن و خاموش بودن سمعک با استفاده از ریموت کنترل قابل تغییر است. معمولا ریموت ها دارای صفحه نمایش اختصاصی و رنگی می باشد.

سمعک هوشمند و اتصال به رابط موبایل

 سمعک هوشمند وایرلس معمولا قابلیت اتصال به موبایل را با استفاده از دستگاه رابط موبایل دارد. رابط موبایل یکی از ابزارهای جانبی پرکاربرد است که امکان انتقال صدا از موبایلهای بلوتوثی به سمعک وایرلس را فراهم می کند. با استفاده از این ابزار سمعک ها نقشی مشابه با هندزفری بلوتوث پیدا می کند.

سمعک هوشمند و اپلیکیشن موبایل

سمعکهای وایرلس در برخی برندها قابلیت بهره گیری از اپلیکیشن ویژه موبایل را دارند. کاربرد اپلیکیشن علاوه بر استفاده به عنوان ریموت کنترل متنوع است. امکان تنظیم بلندی صدا و انتخاب برنامه و تغییر زیر و بمی صدا توسط اپلیکیشن وجود دارد. علاوه بر این در برخی از برندهای معتبر مانند سمعک ریساند امکان استفاده از سیستم GPS وجود دارد.

سمعک هوشمند و بهره گیری از سیستم GPS

سمعکهای هوشمند در برخی مدل ها دارای سیستم GPS یا به زبان ساده تر سمعک یاب هستند. معمولا این تکنولوژی را می توان در رده های پیشرفته مشاهده کرد. با استفاده از این تکنولوژی موقعیت مکانی سمعک بر روی نقشه گوگل قابل مشاهده است. کاربرد ویژه تر این سیستم انتخاب محیط های دلخواه توسط کاربر است. کاربر سمعک می تواند با استفاده از این تکنولوژی محیط های پر تردد و دلخواه خود مانند محل زندگی را انتخاب کرده و تنظیمات دلخواه هرکدام را انتخاب کند. پس از قرارگیری شخص در هر محیط تنظیم سمعک بصورت اتوماتیک تغییر می کند و فرد از آن بهره می برد.

 قابلیت پیشرفته تر سمعک وایرلس دارای این تکنولوژی شناسایی اتوماتیک محیط های مشابه با یکدیگر است. معمولا هنگامی که فرد در موقعیت های خاص از تغییر ولوم و برنامه سمعک استفاده می کند این تغییرات به همراه موقعیت مکانی و شرایط صوتی آن ذخیره می شود. بعد از چندبار تکرار این اتفاق (تغییر ولوم در محیط های مشابه) سمعک هوشمند از قابلیت یادگیری خود بهره می گیرد و تغییرات دلخواه کاربر را بصورت اتوماتیک انجام می دهد. البته قدرت سیستم های هوشمند با قابلیت های مغز انسان بسیار متفاوت است و ممکن است مورد دلخواه تمام کاربران نباشد.

سمعک هوشمند برای چه افرادی مناسب است؟

سمعک هوشمند کم شنوایی ملایم تا عمیق را با استفاده از مدلهای متنوع خود پوشش می دهد. عملکرد سیستم هوشمند تقریبا مشابه با سیستم طبیعی گوش و مغز انسان است. معمولا انواع مختلفی از سمعکهای هوشمند در اندازه ها و تکنولوژی های مختلف وجود دارد. نوع سمعک هوشمند مناسب برای هر فرد به نوع و اندازه کم شنوایی ، وضعیت عصب گوش ، شرایط فیزیکی مجرای گوش و وضعیت فیزیکی فرد بستگی دارد. وضعیت شنوایی هر فرد همانند اثرانگشت منحصربفرد است. کودکان کم شنوا برای تقویت کم شنوایی نیازمند شرایط ویژه ای هستند. سمعک هوشمند کمک شایانی به رشد زبان و گفتار می کند. معمولا سمعکهای هوشمند نسبت به محصولات دیجیتال بیشتر تجویز می شوند. دلیل این مساله سطح تکنولوژی و قابلیت های بیشتر آن است.

قیمت سمعک هوشمند

قیمت سمعک هوشمند به عوامل مختلفی بستگی دارد. انواع مختلفی از محصولات هوشمند در مدل های پایه تا وایرلس دو گوشی وجود دارد. بسیاری از سمعکهای هوشمند دارای تکنولوژی های وایرلس و قابلیت های ضدآب می باشد. بسته به سطح تکنولوژی و طراحی محصولات هوشمند ، قیمت هرکدام از مدل های آنها متفاوت است. قیمت سمعک هوشمند معمولا از سه میلیون تومان به بالاست و ممکن است تا حدود ۱۵ میلیون تومان هم باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *